Behöver du dubbelhäftande mattejp?

Dubbelhäftande mattejp har flera olika användningsområden. Med dubbelhäftande mattejp kan du tejpa fast mjuka eller hårda mattor, temporärt eller permanent. Ibland kan man behöva tejpa mattor till mässor och events. Sedan ta loss dem igen. Då är det bra att ha en tejp som fungerar bra och som inte lämnar limrester och annat på golv. Det finns specialtejp för just dessa gånger. Andra gånger är det ojämna industrigolv som kan behöva en ny matta permanent, även då fungerar det med mattejp som är dubbelhäftande.

Du hittar mattejp, mässtejp och andra sorters tejp hos Skandiatape. Det är bra att alltid välja rätt sorts tejp för rätt sorts ändamål så att det fungerar på ett bra sätt.

Använd mattejp med dubbelhäftande egenskaper

Du som har behov av dubbelhäftande mattejp för olika saker kan besöka Skandiatape. De har olika varianter av just dubbelhäftande mattejp så väl som särskild mässtejp som är för temporär montering av mattor på mässor och event. Dessutom har Skandiatape en massa andra sorters tejper, för en mängd olika sorters ändamål. Hos dem hittar du till exempelvis packtejp, maskeringstejp, sporttejp, rivtejp, eltejp, samt många fler varianter.

Det finns tejp som är dubbelhäftande så väl som att det finns tejp som är enkelhäftande. Detta företag erbjuder även andra produkter som du kan ha nytta av.

Om du vill veta mer om mattejp eller andra tejper i deras sortiment, då ska du besöka dem på deras hemsida. De kan hjälpa dig med att hitta rätt tejp för det användningsområde du ska ha den till.