Funderar du på möbellackering?

Möbellackering innebär att man lackerar möbler, men även andra saker tillverkade i trä. Hos Trädesign i Tranås AB kan du få lackering möbler så väl som att de kan hjälpa dig med att lackera om hela ditt kök. Kanske du tänker att göra en renovering av köket? Detta företag sysslar med bland annat platsbyggda kök samt att de kan lackera om de luckor du har i köket.

Är det möbler du vill lackera, så är det även något de gör. Hos dem finns det alla former av möbellackering och det gör att du kan få den yta du vill ha på dina möbler. Det går att få lacken i naturlig färg, så att möbelns färg syns eller så väljer du ett lack med kulör för att få ny färg på den.

Lackera om dina möbler

Du som har möbler hemma som du gillar, men som börjar bli slitna, de kan du förlänga livet på genom att få en lackering möbler. Med möbellackering så får dina möbler en ny, slitstark yta som tål det mesta. Om du vänder dig till Trädesign i Tranås AB så kan du få hjälp med olika typer av lackering. Detta företag har även andra tjänster som de erbjuder. De jobbar med kök, köksinredning, badrum, badrumsinredning, däckstolar, garderober, walk-in-closet och mycket mer. De kan det mesta som har med trä att göra helt enkelt.

Om du vill veta mer om att lackera om möbler eller luckor eller är intresserad av deras övriga tjänster så kan du besöka deras hemsida. Där går det att läsa mer om just detta.